x

Vul jouw zoekopdracht hieronder in en doorzoek de website

De inschrijving is open

Aanmelden voor het festival van 3 juni 2023 kan tot uiterlijk1 april 2023.

Om mee te kunnen doen met ons volgende festival heeft de contactpersoon van jouw koor een mijn.amusing-hengelo account nodig. Heeft jouw koor al eerder deelgenomen aan het festival, dan zijn er gegevens van jouw koor bij ons bekend. In dat geval koppel je jouw mijn.amusing-hengelo account aan jouw koor. Koppel ook de dirigent en de eventule muzikanten aan jouw koor.

De contactpersoon kan zelf de gegevens van het koor bewerken, de aanmelding doen, bepalen hoe de presentatie van jouw koor of zanggroep op onze website eruit ziet etc.

Belangrijk:

  • Het juiste mailadres voor korencontact is: koren@amusing-hengelo.nl. Het account amusingkoren@yahoo.com is NIET meer actief.
  • Een dirigent of muzikant kan met maximaal 3 koren/zanggroepen meedoen. Zorg er in dat geval voor dat de mail-adressen van de dirigent en muzikanten bij alle koren gelijk is. Dit is nodig voor een juiste planning.

Wachtwoord vergeten?

Heb je al een mijn.amusing-hengelo acount, maar geen idee meer wat het wachtwoord is? Gebruik de ‘wachtwoord-vergeten optie’. Dan gaat er een bericht naar de bij ons bekende contactpersoon van het koor.

Garantie in verband met coronamaatregelen

Corona speelt nog steeds een rol in de evenementen- en festivalwereld. We hopen natuurlijk dat alles gewoon door kan gaan. Het liefst zoals we dat gewend waren: met veel koorzang en gezelligheid. Als garantie voor de kosten van deelname geldt ook dit jaar dat, moeten wij ons festival annuleren vanwege opgelegde coronamaatregelen, het betaalde inschrijfgeld wordt teruggestort.