x

Vul jouw zoekopdracht hieronder in en doorzoek de website

Inschrijven kan, je komt dan op een wachtlijst.

Leuk dat je jouw koor of zanggroep wilt inschrijven voor het festival op 3 juni 2023.

Let op: door de enorme belangstelling moeten we de nieuwe inschrijvingen helaas op een wachtlijst plaatsten. Je kunt jouw koor of zanggroep nog wel inschrijven. Heb je hier vragen over, neem contact op met koren@amusing-hengelo.nl .

Uitleg over de het inschrijfproces

Om mee te kunnen doen met ons volgende festival heeft de contactpersoon van jouw koor een mijn.amusing-hengelo account nodig. Heeft jouw koor al eerder deelgenomen aan het festival, dan zijn er gegevens van jouw koor bij ons bekend. In dat geval koppel je jouw mijn.amusing-hengelo account aan jouw koor. Koppel ook de dirigent en de eventule muzikanten aan jouw koor.

De contactpersoon kan de gegevens van het koor bewerken, de aanmelding doen, bepalen hoe de presentatie van jouw koor of zanggroep op onze website eruit ziet etc.

Belangrijk:

  • Het juiste mailadres voor korencontact is: koren@amusing-hengelo.nl. Het account amusingkoren@yahoo.com is NIET meer actief.
  • Een dirigent of muzikant kan met maximaal 3 koren/zanggroepen meedoen. Zorg er in dat geval voor dat de mail-adressen van de dirigent en muzikanten bij alle koren gelijk is. Dit is nodig voor een juiste planning.
  • Aanmelden voor het aanstaande festival van 3 juni 2023 kan tot uiterlijk 1 april 2023.

Wachtwoord vergeten?

Heb je al een mijn.amusing-hengelo acount, maar geen idee meer wat het wachtwoord is? Gebruik de ‘wachtwoord-vergeten optie’. Dan gaat er een bericht naar de bij ons bekende contactpersoon van het koor.