x

Vul jouw zoekopdracht hieronder in en doorzoek de website

Details

Inpajoko

StadBorne
GenrePop / Rock
Websitehttps://www.inpajoko.nl
Inpajoko

In 1966 is Inpajoko begonnen als jongerenkoor. Wij bestaan dus bijna 60 jaar!

Inpajoko bestaat uit ca. 40 enthousiaste zangers en zangeressen in de leeftijd van 18 tot ongeveer 70 jaar. Daarnaast hoort bij Inpajoko een vierkoppige band, bestaande uit drums, gitaar, basgitaar en piano. Het geheel wordt begeleid door Jurrien Zaagman.

Ons repertoire bestaat uit gospel-, moderne en popmuziek. Het varieert van "Stille Nacht" tot "Let me entertain you". Wij verzorgen (eigentijdse) vieringen in de R.K. kerk, maar treden ook op in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, etc. en tijdens festivals zoals Boorn to make music, het beste van Borne en natuurlijk Amusing Hengelo. De laatste jaren organiseren we ook concerten is samenwerking met andere bands, duo’s, solisten en koren, zoals We zijn er weer! in 2021 en in december 2022 de eerste Bornse Christmas Sing-a-long. Ons laatste wapenfeit is de organisatie van TOP2000 Revisited! op 3 februari 2024. Hierbij staan plezier in zingen en muziek maken en gezelligheid centraal.

Dit jaar brengen we tijdens Amusing Hengelo nummers van o.a. Boney M, the Beatles, André Hazes en ABBA.

Onze repetities zijn op de donderdagavond in het Klaverblad in Borne. We repeteren (zonder pauze) van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Daarna gaat de bar open ...

Iedereen die van zingen houdt is welkom! Kom vrijblijvend een keer met ons meedoen, check onze website www.inpajoko.nl of bel/mail voor meer informatie. Bellen kan naar onze voorzitter Miriam Oude Middendorp, telefoon 06-46243441 of per mail (info@inpajoko.nl).