x

Vul jouw zoekopdracht hieronder in en doorzoek de website

Informatie podia en techniek

Onze podia mogelijkheden

Wij kennen 3 verschillende typen podia. Onze podia worden aangeduid als een B- C- of D-podium, afhankelijk van de instrumentale en technische invulling op het podium.

DE KOSTEN VOOR DEELNAME zijn afhankelijk van het aantal koorleden en het type podium (B, C of D) = de hoeveelheid techniek.

Let op: voor de aantal beschikbare m2 voor het koor trek je de m2 voor de instrumentale en technische voorziening op het podium af van het totaal aantal m2 beschikbaar vloeroppervlak. Zo weet je de werkelijk beschikbare ruimte voor het koor. De podia kunnen voor verschillende typen koren worden gebruikt.

Type podia

B-podium: daarop staan: stage piano met 1 microfoon. Het neemt 2,5m2 in beslag van het vloeroppervlak van het podium.

C-podium: daarop staan: stage piano met microfoon en daarnaast 6 microfoons voor koorversterking. Het neemt 3,5 m2 in beslag van het vloeroppervlak van het podium.

D-podium: daarop staan: stage piano met microfoon, 2 elektrische gitaarversterkers, 1 basversterker, drumstel, koorversterking en 6 zangmicrofoons. Het neemt 6 m2 in beslag van het vloeroppervlak van het podium.

Toegang tot de podia

Alle podia hebben een trap voor op- en afgaan van het podium.

Rolstoeltoegankelijk

Al onze podia kunnen rolstoeltoegankelijk worden gemaakt. Vooraf (bij opgave deelname) aangeven dat er leden zijn die gebruik maken van een rolstoel. De organisatie kan hier rekening mee houden bij de planning.

De organisatie zorgt voor de rolstoeltoegankelijkheid, die bestaat uit zogenaamde “ramps”, een soort rijplaat. Eigen koorleden zijn de rolstoelers behulpzaam bij op- en afgaan van de podia.

Sydney

Sydney, 8 breed x 7,75, 52 m2, incl. m2 voor voorziening

Medium: 6 breed x 5 diep, 27 m2 incl. m2 voor voorziening

Large: 8 breed x 6 diep, 41 m2 incl. m2 voor voorziening

Model L : 6,80 breed x 6,20 diep, 42m2, incl. m2 voor voorziening

Model XLR, 8 breed x 6 diep, 48 m2, incl. m2 voor voorziening

XXL: 10 breed x 6,10 diep, 61m2 incl. m2 voor voorziening