14e editie, 8 juni 2019

Amusing A Capella Battle

In de 14e editie in 2019 houden we weer het a capella festival, maar nu met een nieuwe naam: Amusing A Capella Battle. We noemden dat eerder het Nederlands Festival voor Vocale Ensembles. A capella groepen, met maximaal 20 leden, strijden hier in een eigen competitie. Dit jaar in een nieuwe locatie: kerkgebouw ‘God is Liefde’ (Marskant), een geschikte en voldoende ruime locatie voor deze competitie. Het wordt op 8 juni ‘de Amusing A Capella Tempel’. Met een nieuwe naam én een nieuwe podiumlocatie blazen we deze competitie nieuw leven in.  Bestaat jouw groep uit maximaal 20 leden én is je a capella-repertoire 25 minuten, schrijf je dan in en doe mee!

Het genre staat de deelnemers helemaal vrij en de ensembles worden beoordeeld door een vakkundige jury op: muzikale, artistieke en zangtechnische uitvoering. Naast de eer en een mooie trofee worden namens BALK prijzen ter beschikking gesteld in de vorm van workshops/coaching.

Om de deelnemers niet te storen mag het publiek alleen naar binnen bij de wisseling van de koren. Onze vrijwilligers houden hier toezicht op.

Let op: bij de inschrijving heet deze competitie nog even NFVE, we passen dat zo spoedig mogelijk aan.