x

Vul jouw zoekopdracht hieronder in en doorzoek de website

Amusing a capella – winnaars

De editie 2022 van de Amusing A Capella Battle is gewonnen door…

  1. Rumor has it 
  2. Half Past Nine 
  3. Vocal Group – A Capella Quartet S.P.A.M.

De prijzen voor winnende deelnemende groepen, die bestaan uit waardebonnen voor workshops zijn beschikbaar gesteld door  BALK, de landelijke Bond voor Amateurmuziektheater en Lichte Koormuziek. Van de organisatie kreeg de nummer 1, Rumor has it daarnaast een mooi silhouet van de skyline van Hengelo.

Dat zijn de kale feiten van de Amusing A Capella Battle. Het zegt nog niets over de sfeer, het entousiasme en de kwaliteit van de deelnemers. Dat laatste was volgens de vakkundige jury uitmuntend. De overeenkomst tussen de deelnemende groepen is het a capella zingen en de hoge kwaliteit. Dat waren ook de enige twee punten want er werd een grote diversiteit op het podium neegezet. “Prachtig om te beleven hoe de gebrachte muziekstukken je kunnen raken niet alleen door de de hoge kwaliteit, maar ook door de performance.”, aldus juryvoorzitter Claudia Patacca. Jurylid Karel Kunne was het daar helemaal mee eens: ” de kwaliteit is heel hoog evenals het enthousiasme; ik heb vandaag echt genoten”. Lovende woorden voor alle deelnemende groepen, ook voor Ofkoors, de deelnemer die helaas deze editie net buiten de prijzen viel.

Naast deze lovende woorden voor alle deelnemende groepen gelden er, wat de organisatie betreft ook lovende woorden voor de fantastische medewerking en gastvrije ontvangst in het kerkje ‘God is Liefde’ van de Baptistengemeente.

Rumor has it wint 1e prijs Amusing A Capella Battle 2022