x

Vul jouw zoekopdracht hieronder in en doorzoek de website

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers gaat het niet.

Vrijwilligers zijn heel belangrijk! Onze gastvrouwen en gastheren zijn nodig om groepen en publiek gastvrij te ontvangen, hen wegwijs te maken en allerlei vragen te beantwoorden. Wij hebben hulp nodig tussen 10.00 en 19.00 uur. Tijdens de optredens van de koren kunnen we de meeste hulp gebruiken. Je kunt ook een deel van de dag helpen.

Waarmee kun je helpen? Bij voorkeur als gastheer / gastvrouw voor de koren en het publiek. Je houdt dan een oogje in het zeil bij één van de vele podia, of bij de garderobe. Wil je een bijdrage leveren aan deze fantastische en gezellige dag, meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Wil je eerst wat meer weten?

Heb je nog wat vragen, neem dan vrijblijvend contact op met onze contactpersoon voor de vrijwilligers, Kitty ter Braak: vrijwilligers@amusing-hengelo.nl.

Voor elk wat wils

Ook als je alleen een deel van de dag kunt helpen, ben je van harte welkom. We houden er natuurlijk rekening mee als je zelf moet optreden die dag. Als vrijwilliger krijg je een Amusing-Hengelo-hesje zodat je herkenbaar bent voor iedereen.

En…..help je meer dan 3 uur en ligt 1 daarvan tussen 11.00 en 14.00 uur? Dan zorgen wij voor je lunch.

Een aantal dagen voor het festival houden we een informatie-avond voor de vrijwilligers. . We geven dan uitleg over wat er van je wordt verwacht en geven antwoord op je laatste vragen. Natuurlijk krijg je ook alle informatie via de mail thuis gestuurd, zodat je goed voorbereid bent. Zie hiernaast de informatie over datum, tijdstip en locatie.

Lijkt het je leuk om ons te helpen? Meld je dan aan.

Belangrijke info – vrijwilligersavond.

Wanneer: woensdag 15 mei 2024

Tijdstip: 19.30 uur

Waar: Dat laten we je weten.

Meld je aan als vrijwilliger