x

Vul jouw zoekopdracht hieronder in en doorzoek de website

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers gaat het niet.

Vrijwilligers zijn heel belangrijk! Ze zijn nodig om groepen en publiek gastvrij te ontvangen en hen wegwijs te maken. Wij hebben hulp nodig tussen 8.00-19.00 uur. De koren treden op tussen 11.00-17.00 uur. In die periode kunnen we de meeste hulp gebruiken. Je kunt ook een deel van de dag helpen.

Waarmee kun je helpen? Met het opbouwen, als podiumwacht een oogje in het zeil houden bij de vele podia, de balies, de garderobe en natuurlijk bij de afbouw en het opruimen. Wil je een bijdrage leveren aan deze fantastische en gezellige dag, meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Wil je eerst wat meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze contactpersoon voor de vrijwilligers, Kitty ter Braak: vrijwilligers@amusing-hengelo.nl.

Voor elk wat wils

Ook als je alleen een deel van de dag kunt helpen, ben je van harte welkom. We houden er natuurlijk rekening mee als je zelf moet optreden die dag. Als vrijwilliger krijg je een Amusing-Hengelo-hesje zodat je herkenbaar bent voor iedereen.

En…..help je meer dan 3 uur en ligt 1 daarvan tussen 11.00 en 14.00 uur? Dan zorgen wij voor je lunch.

Een aantal dagen voor het festival houden we een informatie-avond voor de vrijwilligers. Datum, tijdstip en locatie wordt tijdig bekend gemaakt. We geven dan uitleg over wat er van je wordt verwacht en geven antwoord op je laatste vragen. Natuurlijk krijg je ook alle informatie via de mail thuis gestuurd, zodat je goed voorbereid bent. Lijkt het je leuk om ons te helpen? Meld je dan aan.

Meld je aan als vrijwilliger